I LA VIDA CONTINUA ...

Vivim temps convulsos, que ens afecten com a ciutadans, com a pobles, comarques, com a País i com a Planeta. Estem immersos en processos polítics, corrents migratòries, refugiats de guerra, fenòmens meteorològics cada cop més alarmants; i la vida continua ...

Sembla com si el món anés per un costat, la política per un altre i, en canvi, la vida de les petites i mitjanes empreses, seguís el patró de sempre, o sigui, intentar adaptar-se a les circumstàncies i intentar progressar malgrat tot.

En aquests temps en que ens ho replantegem tot i en els que no hi ha veritats absolutes, ni principis eterns, cal replantejar-nos el paper de l'empresa dins la societat i redescobrir i redefinir les seves possibilitats i virtuts i el seu caràcter necessari i imprescindible per assolir un món millor.

Ara que tot s'està movent, ara que tot està en procés, ara que es parla tant de construir, de constituir, de crear, tinguem en compte el paper central de l'empresa, sobretot la petita i mitjana, sobretot la familiar, en la nostra societat, en els nostres pobles, en el nostre País i establim el context necessari per tal que aquestes empreses creïn riquesa, siguin socialment responsables i contribueixin a fer moltes coses bones que sense recursos ni riquesa no es poden fer.


Malgrat tot, la vida de moltes empreses continua... i per molts anys!.  

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada